Negatieve content verwijdering

Bent u dokter, advocaat of politicus ? Wij controleren al uw negatieve content en herstellen en verbeteren vervolgens uw reputatie

Uw online reputatie staat gelijk aan uw zoekresultaten. Rutt & Partners biedt oplossingen aan om negatieve zoekresultaten te onderdrukken en deze bovendien te vervangen door positieve content die u, indien gewenst, zelf kan beheren.

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan voor dokters, advocaten, politici en alle professionals waar reputatie van levensnoodzakelijk belang is.

U wordt beoordeeld op uw zoek resultaten

Goed of fout, actueel of verouderd, waarheidsgetrouw of schunnig. Het internet is het digitale wilde westen en bijna alles mag. Kritische artikelen, beschuldigingen, verouderd nieuws, misleidende blogs of onnauwkeurige beoordelingen. Alles wordt onmiddellijk weergegeven en kan bovendien jaren blijven staan.

 

 

 

Je krijgt maar een paar seconden om een eerste goede online indruk te maken

Meer dan 80 % van de reputatieschade komt voort uit een mis-match tussen buzz en realiteit (digimind). Bovendien komt 90 % van de gebruikers niet voorbij pagina 1 van de zoekresultaten voor een bepaalde zoekopdracht (aol). 78 % van alle belgische internetgebruikers gelooft dat het belangrijk is om online informatie te vergaren over mensen en bedrijven alvorens te beslissen om eventueel samen te werken.

Rutt & partners trekt het goede naar boven en duwt het slechte naar beneden

We maken gebruik van een breed scala van eigen technologieën en technieken bij het opdrijven van positieve en accurate content die de èchte jij in de spotlight zet . Tijdens dit proces zinken misleidende, verouderde en onjuiste artikelen lager en lager dààr waar ze thuishoren. Dit alles gebaseerd op internet best practices en ontworpen om blijvend resultaat te boeken.

Of contacteer onze specialiste:

+32 485 062 677

Kathleen Rutten

Online Reputatiemanagement door de specialisten van Rutt & Partners. Wij helpen U aan een optimaal profiel naar de buitenwereld toe. Met nadruk op de juiste professionele en persoonlijke uitstraling.

CONTACTEER ONS

Get in touch

 • Rutt & Partners
  P/A eTech bvba
  Nederlandlaan 35
  2440
  Geel
  België
 • +32 14 89 04 01
 • kat@rutt.be
Signup to our newsletter: